50 تکنیک و استراتژی بازاریابی و فروش که باید بدانید

انواع تکنیک بازاریابی و فروش

در این مطلب با توضیح مختصری از 50 نوع استراتژی و تاکتیک بازاریابی آشنا می شوید که می توانید از آنها برای به دست آوردن مشتریان جدید در کسب و کارتان و رشد دادن برند خود استفاده کنید.

برای اینکه همواره سهمی از بازار داشته باشید و بتوانید محصولات خود را ارائه کنید باید انواع استراتژی های بازاریابی را به کار بگیرید. هر کدام از این استراتژی ها برای معرفی ویژگی خاصی از هر محصول در بازار هدف به شما کمک می کند.

نوع استراتژی ای که انتخاب می کنید ارزش کلی محصول شما را در بازار هدف به مشتریان انتقال می دهد .برای مثال شرکت اپل برای معرفی و تبلیغات محصولات خود، در بیلبورد ها و شبکه هایی سرمایه گذاری کرده است که محصولات را با روشی که به نمایش می گذارند در مشتریان علاقه بیشتری ایجاد می کنند.

50  استراتژی  بازاریابی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند:

1-بازاریابی علت(Cause Marketing)

پیدا کردن یک دلیل که هم مشتریان و هم شرکت شما به آن اهمیت می دهند، می تواند جادویی برای کسب و کار شما ایجاد کند. این امر مستلزم دانش داخلی در مورد آنچه سازمان شما به آن اهمیت می دهد است. و اینکه بدانید به چه کسانی در جهان می خواهد کمک کند. یک مثال خوب در این مورد برند کفش تامز (Toms Shoes) است. شرکت تامز به‌جای تبلیغ سنتی «یکی بخر، یکی را رایگان ببر»، مشتریان قوی را دنبال می‌کند و با هدیه دادن یک جفت کفش رایگان به کسی که نیازمند است در ازای هر خرید مشتریان، شهرت زیادی به دست آورد.

2-بازاریابی محدوده نزدیک( CRM  Close Range Marketing)

از Wifi یا بلوتوث برای ارسال پیام های تبلیغاتی محصولات و خدمات خود به تلفن های هوشمند و تبلت های مشتریان که در نزدیکی شما هستند استفاده کنید. بازاریابی محدوده نزدیک به بازاریابی نزدیک نیز معروف است.

3-بازاریابی روابط (Relationship Marketing)

بسیاری از شرکت‌ها به جای اینکه همیشه به طور انحصاری برای فروش چیزی به مشتریان خود تلاش کنند (بازاریابی معاملاتی) بر ایجاد روابط با مشتریان خود تمرکز می‌کنند. مشتریانی که برند شما را بیشتر دوست داشته باشند، پول بیشتری را برای برند شما خرج می کنند. برای مثال شرکت Walgreens مشاهده کرده است که معمولا مشتریانی که از همه ی کانال‌های خرید آنها (فروشگاه، وب سایت، موبایل و غیره) استفاده می کنند میزان خریدشان تا شش برابر بیشتر از میانگین مشتریانی که فقط در فروشگاه خرید می‌کنند است.

4-استراتژی بازاریابی معاملاتی (Transactional Marketing)

افزایش میزان فروش می تواند برای شرکت ها چالش برانگیز باشد، به خصوص برای خرده فروشانی که پیوسته باید محصولات را در حجم بالا به مصرف کنندگان بفروشند. خرده فروشان جهت حفظ خواسته های سرمایه گذاران، باید مصرف کنندگان را به استفاده از کوپن ها، تخفیف ها  و برنامه های تشویق فروش کنند.

5-بازاریابی کمیابی (Scarcity Marketing)

در برخی از بازارها کنترل مقدار محصول در یک زمان مهم است. این کم یابی ممکن است به دلیل کمبود مواد اولیه و یا سختی دسترسی به مواد اولیه با کیفیت بالاتر انجام شود. هم چنین ممکن است یک شرکت انتخاب کند که محصولات خود را فقط برای تعداد کمی از مشتریان در دسترس قرار دهد. شرکت رولزرویس نسخه چینی خودروی خود به نام فانتوم را به سرعت فروخت. در حالی که هزینه این ماشین بالاتر از اکثر ماشین ها بود، اما کم بودن آن میل  به خرید و قیمت را افزایش داد.

6-بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth Marketing)

بازاریابی دهان به دهان انتقال اطلاعات از فردی به فرد دیگر از طریق ارتباط شفاهی است. مشتریان در معرفی برند محبوب خود به آشنایان بسیار هیجان زده هستند. از نظر افراد اشتراک گذاری داستان محصولات و خدمات مورد علاقه خود کار معنا داری است. تبلیغات شفاهی و دهان به دهان یکی از روش‌های قدیمی است که مردم در انتخاب لیست خرید های خود از آن استفاده می کردند. باتوجه به اثربخشی این روش ، بازاریابان مدرن یاد گرفته اند که چگونه برای شرکت خود و محصولاتی که می فروشند تبلیغات شفاهی معتبری ایجاد کنند.

7-بازاریابی فراخوان عمل (CTA :Call to Action)

بازاریابی CTA به روش‌هایی برای تبدیل ترافیک وب به سرنخ، یا فروش در وب‌سایت‌ها با استفاده از متن، گرافیک و سایر عناصر طراحی وب اشاره دارد.این استراتژی های تبدیل، به بهبود درصد بازدیدکنندگان آنلاینی که مشتری می شوند کمک می کند.

8-استراتژی بازاریابی ویروسی(Viral Marketing)

در این نوع بازاریابی ،استراتژی ای که انتخاب می کنید باید به گونه ای باشد تا افراد و مشتریان را به معرفی و صحبت کردن با دیگران درباره محصول و خدمت شما تشویق کند.به مشتریان برای هر محصول جدیدی که تولید می شود باید دلیلی بدهید تا درباره آن فکر کنند و در اینده از آن محصول خرید کنند. ترغیب کردن مشتریان به صحبت کردن در مورد محصولات و خدمات شما برای افزایش سطح آگاهی از کسب و کار شما بسیار مهم است.

9- بازاریابی تنوع گرا(Diversity Marketing)

با تجزیه و تحلیل مشتریان در بخش های مختلف بر اساس تفاوت های فرهنگی از جمله سلیقه ها، انتظارات، باورها، دیدگاه های جهانی و نیازهای خاص، یک برنامه بازاریابی سفارشی ایجاد کنید.

10-بازاریابی مخفی (Undercover Marketing)

گاهی اوقات نگفتن همه چیز به همه می تواند به منبع بزرگی برای سر و صدا تبدیل شود. برای مثال به یک تریلر فیلم فکر کنید که شما را برای دیدن فیلم بسیار هیجان زده کرد. در حالی که همه جنبه‌های فیلم را نشان نمی‌دهد، تبلیغ‌کننده می‌تواند به اندازه کافی در افراد وسوسه ایجاد کند تا به دیدن فیلم بروند.

11-بازاریابی انبوه (Mass Marketing)

در این نوع استراتژی، بازاریابان برای محصولاتی که نیاز انبوهی از مردم است و ویژگی های آن به گونه ای است که بازار هدف خاص ندارد و افراد با شرایط گوناگون از این محصول استفاده می کنند، صرفا بر نیاز مردم متمرکز می شوند.فروشگاه زنجیره ای والمارت نمونه ای از یک خرده فروش موثر در بازار انبوه است. آنها به عنوان فروشنده شماره یک در جهان، در تلاش های بازاریابی انبوه خود بسیار باهوش هستند.

12-بازاریابی فصلی (Seasonal Marketing)

رویدادهای فصلی راهی عالی برای جذب مصرف کنندگان جدید برای شرکت شما است. این رویدادها می توانند تغییرات آب و هوا و یا مناسبات رسمی مانند تعطیلات سال نو باشند. مثلا خرده‌فروشی مانند Hallmark، در روز ولنتاین بخش بزرگی از تجارت خود را شکل می دهند. با برنامه ریزی برای فصول مختلف و زمان بندی هایی که برای مشتریان شما مهم است، می توانید در زندگی آنها نقش پر رنگ تری داشته باشید.

13-بازاریابی روابط عمومی( PR Marketing)

یکی از مهم ترین استراتژی های بازاریابی، روابط عمومی است. بسیاری از بازاریابان موفق با رسانه ها همکاری می کنند تا به مشتریان درباره محصولات خود و مزایایی که ارائه می دهند آگاهی دهند. همچنین، در مواردی که ممکن است مواردی اشتباه شود، داشتن یک استراتژی بازاریابی روابط عمومی خوب حیاتی است.از نمونه های موفق این استراتژی می توان به شرکت اپل اشاره کرد. هنگامی که استیو جابز، بنیانگذار اپل زنده بود، اپل یک کنفرانس مطبوعاتی بزرگ برای اعلام محصول جدید برگزار کرد.که این سنت اکنون توسط مدیر عامل جدید اپل ادامه یافته است.

14-بازاریابی آنلاین (Online Marketing)

با گسترش روز افزون معاملات و خرید و فروش های آنلاین شکل جدید از بازاریابی به وجود آمده است . بازاریابان آنلاین سعی کرده اند با استفاده از تبلیغات آنلاین گرفته تا آن دسته از صفحه های پاپ آپ آزاردهنده، توجه مشتریان خود را به هر روشی که می توانند جلب کنند. امروزه بیشتر تلاش‌های بازاریابی استراتژیک آنلاین ترکیبی از استراتژی‌های مدیریت رشد و مجموعه‌ای از تاکتیک‌های اطلاع رسانی که جلب توجه می‌کند هستند. یک بازاریاب آنلاین بسیار مؤثر، شرکت بیمه Geico است که به سادگی از کاربران خود می‌خواهد کد پستی خود را وارد کنند تا بتوانند راهنمایی فوری برای پس‌انداز بهتر داشته باشند.

15-بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

پس از اینکه مشتریان شروع به استفاده از دنیای آنلاین برای خرید های خود کردند، بازاریابان اینترنتی اقدام به جمع آوری و سازماندهی ایمیل ها برای مشتریان احتمالی کرده اند. بسیاری از بازاریابان به بازاریابی ایمیلی به عنوان راه اصلی ارتباط با مشتریان وابسته هستند. در نمایشگاه های صنعتی، مشاوران IBM اغلب در حال تبادل اطلاعات ایمیل با مشتریان بالقوه خود هستند.

بازاریابی ایمیلی

16-بازاریابی مذهبی (Evangelism Marketing)

با توجه به این استراتژی بازاریابی باید برای شرکت خود مشتریانی متعصب ایجاد کنید (به انها دوستداران برند نیز می گوییم) که طرفداران برند شما می شوند و شما را طوری معرفی می کنند که انگار بخشی از هویت خودشان است.

17-بازاریابی رویداد (Event Marketing)

ایجاد رویدادها و گردهمایی ها می تواند راهی عالی برای افزایش فروش باشد.اغلب مشتریان برای خرید کردن محصول جدید به دلیلی نیاز دارند و برگزاری رویدادها می توانند دلیل کاملی را به آن ها ارائه دهند. برای مثال رژه ی روز شکرگزاری با پیوند دادن دو رویدادی که مصرف کنندگان دوست دارند به بخشی از فرهنگ آمریکایی تبدیل شده است: شکرگزاری و خرید.

18-بازاریابی آفلاین(Offline Marketing)

به رغم پذیرش جامع بودن اینترنت، بسیاری از شرکت‌ها به دنبال راه‌های جدیدی برای ادغام کردن بازاریابی آفلاین با فناوری‌های جدید برای وجود آوردن تجربیات جذاب‌تر برای مشتری هستند. شرکت کوکاکولا ماشین های فروش اتوماتیکی ایجاد کرده است که مشتریان را به در آغوش گرفتن آنها دعوت می کند. این کار باعث گره خوردن برند کوکاکولا با احساس شادی در ذهن افراد می شود و هم چنین به مشتریان یک تجربه واقعی می دهد.

19-بازاریابی بیرونی (Outbound Marketing)

گاهی اوقات لازم است تا شرکت ها به مشتریان بالقوه خود اطلاع دهند که وجود دارند.! یک شرکت با تهیه لیستی از مشتریان بالقوه، می تواند شروع به دسترسی به گروه های هدف خود برای یافتن مشتریان جدید کند. زمانی که مایکروسافت نرم‌افزار حسابداری خود را می‌فروخت، قبل از اینکه سعی کند شرکت‌ها را برای یک جلسه حضوری فرا بخواند از بازاریابی برون‌گرا برای شناسایی اهداف بالقوه خود استفاده کرد.

20-بازاریابی درونی (Inbound Marketing)

اغلب شرکت ها مشتریانی دارند که به دلایل مختلف با آنها تماس می گیرند. این می تواند فرصتی عالی برای فروش محصولات و خدمات اضافی به مشتریانی باشد که در حال حاضر ندارند.

21-بازاریابی رایگان یا اشانتیون (Freebie Marketing)

هدایای رایگان را تبلیغ کنید، جایزه بدهید و یا محصولات و خدمات خود را که می توانید با نرخ های پایین تری به فروش برسانید را تبلیغ کنید تا فروش سایر محصولات و خدمات مرتبط را افزایش دهید.

22-بازاریابی خبرنامه ای (Newsletter Marketing)

یک راه سرگرم کننده برای ترویج و تبلیغ یک کسب و کار، نوشتن یک گزارش خبری است که در آن برخی از چیزهای ارزشمندی را که برای سازمان رخ داده است برجسته می کند. Motley Fool سال ها است که بینش های سرمایه گذاری خود را با جامعه هدف خود به اشتراک گذاشته است. این خبرنامه ها باعث ایجاد حس مشارکت با اعضای خود می شود و محرکی کلیدی برای رشد باورنکردنی آنها فراهم کرده است.

23-بازاریابی مقاله (Article Marketing)

در صنایعی که دانش و تخصص بسیار ارزشمند است، مقالات می توانند ابزار قدرتمندی برای نمایش دانش و تخصص شما ارائه دهند. برخی از نوآوری ها در قالب مقالات به اشتراک گذاشته می شوند که در آن اطلاعات فنی به خریداران تخصصی منتقل می شود. Amazon.com بخشی از سایت خود را به مقالاتی در مورد دانش فنی در رایانش ابری اختصاص داده است. این استراتژی بازاریابی یک شکل بسیار پیچیده از بازاریابی برای خریداران متخصص است.

24-بازاریابی محتوا (Content Marketing)

برای محصولات و خدماتی که ارائه می دهید محتوای ارزشنمد تولید کنید تا بتوانید با کمک آن به مشتریان احتمالی خود درباره آنها اطلاعات بدهید.در برخی کسب‌وکارها، این روش می‌تواند ابزاری مؤثر برای تأثیرگذاری بر مشتریان بدون استفاده از روش‌های فروش مستقیم باشد.

25-بازاریابی نمایشگاهی (Tradeshow Marketing)

بسیاری از محصولات مانند خودرو وجود دارند که مشتریان دوست دارند قبل از خرید حتما آنها را تجربه کنند. تعداد کمی از مشتریانی که حاضر باشند بدون انجام تحقیقات زیاد و تست رانندگی خودرو، خودروی جدیدی را خریداری کنند بسیار کم است . نمایشگاه‌های تجاری گردهمایی‌های هستند که در آن از مشتریان دعوت می‌شود تا نمونه ای از آنچه سازمان ارائه می دهند ببینند و تجربه کنند. شرکت فورد موتور برای معرفی خطوط جدید محصولات خود، هر ساله زمان زیادی را صرف راه اندازی غرفه خود در نمایشگاه های بین المللی خودروها صرف می کند. این نمایشگاه‌های تجاری خودرو به خبرنگاران و مصرف‌کنندگان این فرصت را می‌دهد تا خودروها را از نزدیک تجربه کنند.

26-بازاریابی جست و جو (Search Marketing)

امروزه اولین جایی که افراد برای یافتن پاسخ سوالات خود به آن مراجعه می کنند اینترنت است. گوگل آنقدر در پاسخگویی به سوالات خوب است که روزانه میلیون ها نفر پاسخ سوالات خود را در این سایت اینترنتی جست و جو می کنند. گوگل سال هاست که این صنعت را شکل داده است و به صدها خرده فروش کمک کرده است تا کسب و کار خود را با ایجاد وبسایت های معرفی و فروش و تبلیغات  توسعه دهند.

27-بازاریابی مستقیم (Direct Marketing)

می توانید محصولات و خدمات خود را با استفاده از طیف وسیعی از دستگاه های دیجیتال از جمله رایانه، تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مشتریان تبلیغ کنید. بازاریابی اینترنتی یک عمل ضروری در بازاریابی دیجیتال است. پس از تعیین بازار هدف ،بازاریابی مستقیم می تواند راهی موثر برای دستیابی به مشتریان در محل زندگی آنها باشد. با وجود جنبه های منفی این رویکرد (مصرف کنندگان نمی خواهند با انبوهی از نامه ها اذیت شوند) بسیاری از شرکت های هوشمند بازاریابی مستقیم را به خوبی انجام می دهند. برای مثال، L.L. Bean، خرده‌فروش کاتالوگ، برنامه‌های بازاریابی مستقیمی را ایجاد کرد که مشتریانش مشتاق دریافت آن هستند.

28-بازاریابی فرصت (Niche Marketing)

پیدا کردن یک موقعیت مناسب و پر کردن آن را می توان به عنوان دستور العمل مخفی برای رشد در بازارهای اشباع توصیف کرد. به عنوان مثال، تجارت کفش را در نظر بگیرید. تقاضای زیادی در جهان برای کفش وجود دارد و بسیاری از شرکت‌های برتر برای برآوردن بیشتر نیازها در بازار تکامل یافته‌اند. فضای کفش ممکن است شلوغ به نظر برسد، اما شرکت تولیدکننده کفش Vans متوجه یک موقعیت مناسب شد که نیاز مشتری در آن زمینه برطرف نشده بود: اسکیت باز.شرکت Vans با تمرکز بر این بازار خاص، توانسته یک تجارت پر رونق را توسعه دهد.

29-بازاریابی قطره ای(Drip Marketing)

بازاریابی قطره‌ای یک استراتژی ارتباطی است که مجموعه‌ای از پیام‌های از پیش نوشته شده را به مشتریان فعلی یا مشتریان احتمالی در طول زمان ارسال می‌کند. این پیام‌ها اغلب به شکل بازاریابی ایمیلی هستند، اگرچه می‌توان از سایر رسانه‌ها نیز استفاده کرد.

30-بازاریابی اجتماعی/انجمنی (Community Marketing)

مشتریان فعلی خود را در انجمن ها و گروه های خاص درگیر کنید و در مورد نیازها و خواسته های این گروه از مشتریان خاص صحبت کنید. بازاریابی اجتماعی به جای تمرکز بر ایجاد معاملات بعدی، وفاداری بیشتر  و سطوح بالاتر تعامل را در جامعه مشتریان برند خود ترویج می کند. این استراتژی می تواند به بازاریابی دهان به دهان منجر شود.

31-بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی (Social Media Marketing)

رسانه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توییتر فرصتی بی‌نظیر برای کسب‌وکارهای باهوشی که مایل به سرمایه‌گذاری در تعامل با مشتری هستند، ارائه می‌کنند. این بازاریابی هنوز در مراحل ابتدایی خود است، اما به سرعت در حال رشد است. شرکت هایی مانند Southwest Airlines دارای بخشی با بیش از 30 نفر هست که مسئولیت اصلی آنها تعامل فعالانه با مشتریان در رسانه های اجتماعی است.

32-بازاریابی چند رسانه ای(Cross-Media Marketing)

این استراتژی بازاریابی بیان می کند که باید به مشتریان خود از طریق کانال های متعدد مانند ایمیل، نامه، وب سایت ها و تبلیغات چاپ شده و آنلاین اطلاعات جدید را ارائه دهید تا همیشه با محصولات و خدمات شما آشنا باشند.

33-بازاریابی کسب و کار به کسب و کار(B2B Marketing)

بازاریابی کسب و کار به کسب و کار یک روش بازاریابی برای افراد یا سازمان ها (شامل مشاغل تجاری، دولت ها و سایر موسسات) است. این به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا محصولات یا خدمات را به شرکت‌ها یا سازمان‌های دیگری بفروشند که به نوبه خود همان محصولات یا خدمات را به فروش می‌رسانند، از آنها برای تقویت محصولات یا خدمات خود استفاده می‌کنند یا از آنها برای پشتیبانی از عملیات داخلی خود استفاده می‌کنند. International Business Machines یک بازاریاب معروف B2B است. تجارت IBM به دلیل اتخاذ رویکرد بسیار هوشمندانه در بازاریابی محصولات خود به سایر مشاغل و دولت ها در سراسر جهان رشد کرده است.

استراتژی بازاریابی b2b

34-بازاریابی تبلیغاتی(Promotional Marketing)

بازاریابی تبلیغاتی یک استراتژی بازاریابی تجاری است که برای تحریک مشتری در تصمیم گیری خرید طراحی شده است. بازاریابی تبلیغاتی تکنیکی است که شامل انگیزه های مختلفی برای خرید است، مانند:

  •     مسابقات: همه ما از برنده شدن چیزی به صورت رایگان لذت می بریم. مسابقات یک ابزار بازاریابی جذاب به کسب و کارهای کوچک برای به دست آوردن مشتریان جدید و ایجاد آگاهی ارائه می دهد.
  •     کوپن: طبق CMS، یک عامل پیشرو در پردازش کوپن، بازاریابان 302 میلیارد کوپن در سال 2007 صادر کردند که افزایش 6 درصدی نسبت به سال قبل خود داشته است. با توجه به شورای کوپن انجمن بازاریابی تبلیغاتی (PMA) ، بیش از 76 درصد از جمعیت از کوپن استفاده می کنند. کوپن ها هنوز کار می کنند و یک استراتژی بازاریابی مقرون به صرفه برای مشاغل کوچک ارائه می دهند.
  •     ارائه نمونه رایگان : قبل از خرید امتحان کنید. ارائه محصول نمونه به متریان احتمالی ممکن است کاهش دهنده ی سود به نظر برسد. اما در نظر بگیرید که ارائه نمونه ای کوچکی از محصول چگونه می تواند منجر به خریدی بزرگ شود. نابغه خرده فروشی، سوپرمارکت‌های Publix، نمونه‌هایی از کیک لیمویی اصیل و فوق‌العاده خود را به اشتراک می‌گذارند نه به این دلیل که مردم در مورد کیفیت کیک‌ها شک دارند، بلکه برای ترغیب مشتریان به خرید بیشت

35-بازاریابی کمین (Ambush Marketing)

بازاریابان از این استراتژی بازاریابی برای ارتباط با رویدادها و برندهای خاص بدون حمایت اسپاسنر ها استفاده می‌کند. این استراتژی به کسب و کار ها اجازه می دهد تا از این رویدادها برای جذب سرمایه گذاری استفاده کنند یا از ارزش ویژه برند کسب و کار دیگر استفاده کند، که البته تأثیر بالقوه ای برا کاهش ارزش رویداد اصلی دارد.

36-بازاریابی بازاریابی کسب و کار به مصرف کننده(Marketing B2C)

هدف نهایی بازاریابی B2C تبدیل مشتریان احتمالی به خریداران به صورت تهاجمی و همیشگی تا حد امکان است. بازاریابان B2C از فعالیت‌های تجاری مانند کوپن‌ها، نمایشگاه ها، ویترین ها (اعم از واقعی و آنلاین) و پیشنهادهای ویژه برای جذب بازار هدف برای خرید استفاده می‌کنند. کمپین های بازاریابی B2C بر یک معامله متمرکز هستند، مدت زمان کوتاه تری دارند و باید فوراً علاقه مشتری را جلب کنند. این کمپین‌ها اغلب معاملات، تخفیف‌ها و کوپن‌های ویژه‌ای را ارائه می‌کنند که هم به صورت آنلاین و هم در فروشگاه قابل استفاده هستند.

37-بازاریابی ابری (Cloud Marketing)

در این روش جدید بازاریابی، تمام منابع و دارایی های بازاریابی به صورت آنلاین در دسترس هستند تا مشتریان (یا شرکت های وابسته) بتوانند آنها را توسعه دهند، تغییر دهند، استفاده کنند و به اشتراک بگذارند. برای مثال Amazon.com را در نظر بگیرید که چگونه مشتریان را به خرید کتاب‌های دیجیتال، فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی در یک کتابخانه دیجیتالی که در حساب آنلاین مشتری یا دستگاه دیجیتال آنها مانند Kindle Fire در دسترس است، ترغیب می‌کند.

38-بازاریابی موبایلی (Mobile Marketing)

در این روش بازاریابی که روی یک دستگاه تلفن همراه یا به وسیله ی آن انجام می شود ،تبلیغات با توجه به اطلاعات زمانی و مکانی کشتریان برای آنها ارسال می شود.

39-بازاریابی ائتلافی (Alliance Marketing)

باتوجه به این نوع بازاریابی ،یک سرمایه گذاری مشترک بین دو یا چند کسب و کار برای تجمیع منابع در تلاش برای ترویج و فروش محصولات و خدمات تشکیل می شود.

40-بازاریابی معکوس(Reverse Marketing)

در این سبک بازاریابی که بازاریابی معکوس نامیده می شود ،به جای اینکه بازاریابان به دنبال مشتری باشند ،مشتری را به دنبال کردن کسب و کار سوق می دهند. این کار معمولاً از طریق ابزارهای سنتی تبلیغات مانند تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات در مجلات چاپی و رسانه های آنلاین انجام می شود. در حالی که بازاریابی سنتی عمدتاً با یافتن مجموعه ای مناسب از مشتریان و هدف قرار دادن آنها توسط فروشنده سروکار دارد، بازاریابی معکوس بر روی نزدیک شدن مشتری به فروشندگان بالقوه متمرکز است که ممکن است بتوانند محصول مورد نظر آن ها را ارائه دهند.

41-بازاریابی تلفنی(Telemarketing)

در حالی که به نظر می رسد هیچ کس بازاریابی تلفنی را دوست ندارد، بازاریابی تلفنی می‌تواند نقش مهمی در فروش محصولات شما به مصرف‌کنندگان داشته باشد و نباید آن را نادیده بگیرید . بسیاری از شرکت‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان به آن متکی هستند. بازاریابی تلفنی یک روش از بازاریابی مستقیم است که در آن فروشنده از طریق تماس تلفنی که از قبل برنامه ریزی شده با مشتریان بالقوه برای خرید محصولات یا خدمات ارتباط برقرار می کند. هم چنین بازاریابی تلفنی می‌تواند از طریق مکالمات ضبط‌شده ای که با شماره گیری خودکار برنامه ریزی شده پخش می شوند انجام شود.البته بازاریابی تلفنی در سال‌های اخیر مورد انتقاد بسیاری قرار گرفته است و بسیاری آن را آزاردهنده می‌دانند.

با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در زمینه بازاریابی تلفنی راهنمایی کنند.

42-بازاریابی نمونه رایگان(Free Sample Marketing)

برخلاف بازاریابی اشانتیون، این استراتژی به بازاریابی مکمل وابسته نیست، و شامل ارائه یک نمونه رایگان از محصول برای تأثیرگذاری بر مصرف کننده برای خرید است.

43-بازاریابی پیام مستقیم (Direct Mail Marketing)

بازاریابی پیام مستقیم شبکه ای از تبلیغات با تکنیک‌های تبلیغاتی شامل پیام‌های متنی، ایمیل، وب‌سایت‌های  تعاملی، تبلیغات آنلاین، آگهی‌ها، توزیع کاتالوگ، نامه‌های تبلیغاتی و تبلیغات در فضای باز است که  به شرکت‌ها و سازمان‌های غیرانتفاعی اجازه می‌دهد به طور مستقیم با مشتری ارتباط برقرار کنند. پیام های بازاریابی مستقیم بیش از هرچیز بر تمرکز روی مشتری، داده ها و مسئولیت پذیری تأکید دارند. ویژگی هایی که بازاریابی مستقیم را از دیگر روش ها متمایز می کند عبارتند از:

  • پیام های بازاریابی مستقیماً به مشتریان ارسال می شود. بازاریابی مستقیم بر توانایی مخاطب قرار دادن اعضای یک بازار هدف متکی است. دسترسی به مشتریان هدف از طریق آدرس ایمیل، شماره تلفن همراه، کوکی های مرورگر وب، شماره فکس و آدرس های پستی ایجاد می شود.
  • بازاریابی مستقیم به دنبال ایجاد “دعوت به اقدام” (call to action) است . به عنوان مثال، ممکن است در یک آگهی از مشتری درخواست کند که با یک شماره تلفن رایگان تماس بگیرد و در تبلیغات آنلاین از او بخواهد یا روی لینک یک وب سایت کلیک کند.
  • بازاریابی مستقیم به طور خاص به دنبال پاسخ‌های قابل ردیابی و قابل اندازه‌گیری از مشتریان است.
  • بازاریابی مستقیم می تواند در ابعاد گوناگون قاب اجرا باشد. یک کمپین بازاریابی مستقیم که به درستی اجرا شده باشد با نشان دادن تعداد باخوردها می تواند بازگشت مثبت سرمایه را ثابت کند.

44-بازاریابی پایگاه داده (Database Marketing)

بازاریابی پایگاه داده شکلی از بازاریابی مستقیم است که با استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی مشتریان یا مشتریان بالقوه برای تولید پیام‌های شخصی‌سازی شده به منظور تبلیغ محصول یا خدمات برای اهداف بازاریابی است. روش ارتباطی می تواند مانند هر یک از روش های بازاریابی مستقیم باشد. تفاوت بین بازاریابی مستقیم و بازاریابی پایگاه داده در درجه اول از توجه به تجزیه و تحلیل داده ها ناشی می شود. بازاریابی پایگاه داده بر استفاده از تکنیک های آماری برای توسعه مدل های رفتار مشتری تاکید دارد که از آنها برای انتخاب مشتریان جهت ارتباط گرفتن استفاده می شود. بر این اساس بازاریابان تمایل دارند تا پایگاه داده جامع تری داشته باشند. زیرا هرچه مقدار داده ها بیشتر باشد مدل ساخته شده دقت بالاتری دارد.

دو نوع اصلی از بازاریابی پایگاه‌های اطلاعاتی وجود دارد: 1- پایگاه‌های اطلاعاتی مصرف‌کننده و 2- پایگاه‌های اطلاعاتی تجاری. پایگاه‌های اطلاعاتی مصرف‌کننده عمدتاً برای شرکت‌هایی طراحی شده‌اند که با مصرف‌کنندگان تعامل دارند، و اغلب با نام‌های اختصاری B2C خوانده می‌شوند.

45-بازاریابی شخصی سازی شده (Personalized Marketing)

بازاریابی شخصی سازی که گاهی اوقات بازاریابی یک به یک نیز نامیده می شود یک شکل افراطی از تمایز دادن محصول است. در حالی که تمایز محصول سعی می کند یک محصول را از محصولات رقیب متمایز کند، شخصی سازی سعی می کند یک محصول منحصر به فرد برای هر مشتری ارائه دهد. Nike ID یک برند تجاری محبوب است که کسب و کار قدرتمندی را حول این مفهوم بازاریابی شخصی ایجاد کرده است.

46-بازاریابی قرابتی (Affinity Marketing)

در این استراتژی بازاریابی با تشکیل اتحاد با برند های مکمل، می توانید مشارکت های استراتژیک ایجاد کنید که برای هر دو طرف سودمند باشد.بازاریابی قرابتی به عنوان بازاریابی مشارکتی نیز شناخته می شود. با این استراتژی، یکی از برندها فروش ایجاد می کند در حالی که دیگری مشتریان جدیدی ایجاد می کند و سطح آگاهی از برند را افزایش می دهد.

47-بازاریابی فرهنگی(Cult-tural Marketing)

اساس بازاریابی فرقه‌ای بر این مفهوم حاکم است که یکی از راه های تبدیل کردن مصرف‌ کنندگان ،برانگیختن و جذب مشتریان استفاده از انگیزه‌های رفتاری انسانی موجود در فرقه‌های مذهبی است. بازاریابی فرقه ای نقطه درخشانی در فهرست الگوهای جدید بازاریابی است. الگوهایی که اصول بدون زمان علوم اجتماعی را به شیوه ای قدرتمند به کار می برند.

48-بازاریابی انسانی(Humanistic Marketing)

نیازهای انسانی «وضعیتی از احساس محرومیت» است. آنها بین نیازهای فیزیکی (غذا، مسکن، امنیت، پوشاک)، نیازهای اجتماعی (احساس تعلق و محبت) و نیازهای فردی (دانش، ابراز عقاید) تمایز قائل می شوند. تلاش برای رفع این نیاز ها می تواند قدم بزرگی در پیشرفت برند شما باشد.

49-بازاریابی چریکی (Guerrilla Marketing)

در این بازاریابی از روش‌های عمومی، غیر سنتی و کم‌هزینه‌ای که شامل خلاقیت، حضور جمعیت زیادی از مردم است برای تبلیغ یک محصول، خدمات، نام تجاری، رویداد یا راه‌اندازی های جدید استفاده می شود .

استراتژی بازاریابی چریکی

50-بازاریابی عاشقان برند (Brand Lover Marketing)

بازاریابی عاشق برند یک مفهوم بازاریابی است که قرار است جایگزین ایده بازاریابی سنتی برند شود. چه چیزی میتواند باعث ایجاد وفاداری شود که فراتر از عقل باشد؟ چه چیزی یک برند واقعا عالی را متمایز می کند؟ دوستداران برند، برندها را زنده نگه می دارند. ایجاد وفاداری ای که فراتر از منطق باشد مستلزم ارتباطات عاطفی است که بالاترین سطوح عشق و احساس تعلق به برند شما را ایجاد می کند.

 

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

    به کمک نیاز دارید؟